zaterdag 16 maart 2019

Registration day!

Na een deugddoende nacht was het tijd voor de pre-race day!







We logeren op amper 5 min. van de Universiteit. Dat liet het toe om ontspannen aan de dag te beginnen en zo zonder haast naar de Cape Epic-zone te gaan.
De sfeer zat er onmiddellijk in.
Wat een prachtige locatie om als biker aan te komen. Als newbie valt je mond open en weet je niet waar eerst kijken. De sportvelden van de school zijn zo groot dat alles netjes verspreid staat.
De registratie verliep vlekkeloos. We werden dan nog toevallig ontvangen door de sympathieke vriendin van Jasper, de andere top-biker uit West-Vlaanderen die via dezelfde Robin een entry ticket had bekomen.
De traditionele ‘Cape Epic Sicon bag’ mochten we dan nadien ophalen. Precies 2 kids die bij Sinterklaas komen voor hun kado waar ze al zo lang naar verlangen.

De hartslag gaat hier vanzelf omhoog... je bent zo opgewonden dat je niet kan wachten om eraan te beginnen. 
Overal zie je koppels passeren. Je ziet de ogen hier achter de fancy zonnebrillen staren naar elkaar.
- Die zien er sterk uit. - dat zien er pro’s uit. Anderen staan dan weer super scherp of hebben nog geen zon gezien... hihi zoals wij - ... tot plots een vriendelijke dame van de organisatie op mijn schouders tikt en zegt ‘ Hey guys, don’t forget to put some sun cream on your neck’
Ja juffrouw, wij hebben al 6 maanden geen zon gezien ...

Dat iedereen top fit is en straalt, dat is geen verrassing natuurlijk.

Dat hier aan alles werd gedacht is ook wel snel duidelijk. Ze hebben hier zelfs een Jeep met achteraan een bankautomaat in gebouwd. Nog nooit gezien voordien. Dus even tijd om te shoppen in de. Ape Epic merchandise tent...
Ondertussen houdt het maar niet op. Tas ophalen met drinkbussen, waszakje om dagelijks je kleren te laten wassen, gepersonaliseerde powerbank die dagelijks word opgeladen tijdens je wedstrijd, ...
Eens terug in de guesthouse moesten we toch even bekomen.
Platte rust dan maar! Muziekje op de achtergrond en even een powernap nemen.

En dat het deugd deed... nadien terug in ‘the zone’ om onze fiets in orde te brengen. Stuurboord, transponder, fietsnummer, reservebanden monteren, nummer opspelden en heel belangrijk... de bike proper maken voor dat grote moment morgen... Rise and shine! Yeaaah!


De tactiek voor morgen ligt vast. Ten volle maximaal genieten van de proloog... de eerste keer zal zoiezo altijd de meest speciale zijn. Geen zotte toeren uitsteken. Beter Safely en met een goed gevoel naar maandag dan met brokken en kapotte benen.

Ons bed is de komende dagen een heel belangrijke plaats... dus gaan we hier al afsluiten en ons pyjamaake aandoen e...

Afsluiten doe ik met de woorden van J. Rodriguez en Hermida (de favorieten in onze categorie) :

‘ Mañana... a la guerra!!!!!! Vamooossss @Cape Epic 2019! ‘ 👊💪✊



Sponsored by Archi-Co.be,  2Rebuild.be, Van Trimpont, VegaBike, Fietspositionering DM,
                         Bank Delen, KoersKaffee, Scott and Gobik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten